Koti ja Keittiö 9/07
350 g soijapapuja
Keittämiseen:
2 litraa vettä
1 kasvisliemikuutio
1 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua kynteliä
Lisäksi:
1 iso sipuli
1 palsternakka
2 porkkanaa
yksi varsisellerin varsi
2–3 valkosipulinkynttä
1 tlk (400 g) säilöttyjä tomaatteja
suolaa
rouhittua mustapippuria
3 rkl sitruunamehua
1. Liota papuja runsaassa vedessä yön yli. Valuta ja huuhtele kunnolla. Keitä pavut kasvisliemikuutiolla ja yrteillä maustetussa vedessä kypsiksi, noin 1–1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa nestettä.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi palsternakka. kuori ja viipaloi porkkanat. Viipaloi varsisellerin varret. Kuori ja hienonna valkosipuli.
3. Lisää kasvikset papujen joukkoon liemeen ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää säilötyt tomaatit ja mausteet ja anna hautua vielä noin 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2