Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 08/07

Sitruunavohvelit

Tarjoa vohvelit tuoreiden mustikoiden ja sulan jäätelön kanssa.

(4–6:lle)

5 dl mai­toa

1 1/2 dl so­ke­ria

1 muna

1 sit­ruu­nan raas­tet­tu kuo­ri

ri­paus ka­ne­lia ja suo­laa

5 dl veh­nä­jau­hoa

40 g su­la­tet­tua voi­ta tai

mar­ga­rii­nia

Tar­joi­luun:

tuo­rei­ta mus­ti­koi­ta

va­nil­ja­jää­te­löä

1. Val­mis­ta löy­säh­kö tai­ki­na. Sääs­tä puo­let ras­vas­ta pais­ta­mi­seen.

2. Pais­ta tai­ki­na kuu­mas­sa voh­ve­li­rau­das­sa

3. Tar­joa voh­ve­lit tuo­rei­den mus­ti­koi­den ja su­lan jää­te­lön kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ