Koti ja Keittiö 08/07
(4–6:lle)
5 dl maitoa
1 1/2 dl sokeria
1 muna
1 sitruunan raastettu kuori
ripaus kanelia ja suolaa
5 dl vehnäjauhoa
40 g sulatettua voita tai
margariinia
Tarjoiluun:
tuoreita mustikoita
vaniljajäätelöä
1. Valmista löysähkö taikina. Säästä puolet rasvasta paistamiseen.
2. Paista taikina kuumassa vohveliraudassa
3. Tarjoa vohvelit tuoreiden mustikoiden ja sulan jäätelön kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2