(noin 16 kpl)
7 1/2 dl vehnäjauhoja
1–2 rkl sokeria
1 tl suolaa
4 tl leivinjauhetta
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 rkl raastettua appelsiininkuorta
100 g voita
3 dl kermaa (tai maitoa)
Tarjoiluun: vadelmahilloa ja kermavaahtoa
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseokseen raastetut sitruunan- ja appelsiininkuoret. Nypi sekaan voi. Lisää kerma ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
2. Kauli taikina noin 2 cm:n paksuiseksi levyksi, ja ota siitä halkaisijaltaan noin 5 cm:n kokoisia pyörylöitä muotilla tai esim. juomalasilla.
3. Paista uunissa 200 asteessa 12–15 minuuttia.
4. Tarjoa skonssit vastapaistettuina kermavaahdon ja vadelmahillon kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2