(noin 16 kpl)
7 1/2 dl vehnäjauhoja
1–2 rkl sokeria
1 tl suolaa
4 tl leivinjauhetta
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 rkl raastettua appelsiininkuorta
100 g voita
3 dl kermaa (tai maitoa)
Tarjoiluun: vadelmahilloa ja kermavaahtoa
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseokseen raastetut sitruunan- ja appelsiininkuoret. Nypi sekaan voi. Lisää kerma ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
2. Kauli taikina noin 2 cm:n paksuiseksi levyksi, ja ota siitä halkaisijaltaan noin 5 cm:n kokoisia pyörylöitä muotilla tai esim. juomalasilla.
3. Paista uunissa 200 asteessa 12–15 minuuttia.
4. Tarjoa skonssit vastapaistettuina kermavaahdon ja vadelmahillon kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ