600 g lohifileetä
1 rkl öljyä
1 sitruunan hienoksi raastettu kuori
1/2–1 tl suolaa
2 rkl vehnäjauhoja
ripaus mustapippuria
3 rkl hienoksi silputtua persiljaa
Ananas-inkiväärikastike:
3 dl ananastäysmehua
1 rkl silputtua tuoretta inkivääriä
2 rkl Maizena vaaleaa suurustetta
1 rkl makeaa chilikastiketta
1. Leikkaa lohifilee neljäksi palaksi.
2. Sekoita lautasella raastettu sitruunankuori, suola, vehnäjauhot, mustapippuri ja persiljasilppu. Kääntele kalapalat seoksessa ja ravistele ylimääräiset jauhot pois.
3. Mittaa kattilaan ananasmehu ja inkivääri. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää suuruste. Keitä minuutin ajan ja mausta lopuksi chilikastikkeella.
4. Kuumenna öljytilkka paistinpannussa. Paista kala kypsäksi keskilämmöllä, noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ