Koti ja keittiö 4/2009Kuva: Arto Vuohelainen
Ohje neljälle
8 karitsankyljystä
2 sitruunaa
4 - 6 valkosipulinkynttä
3 - 4 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
1/2 dl öljyä
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
Paistamiseen: öljyä
Minttu-fetajuustokastike:
200 g fetajuustoa
2 dl maustamatonta jogurttia
1 valkosipulinkynsi
3 rkl tuoretta minttua
hienonnettuna
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Pese sitruunat hyvin, raasta kuoret ja purista mehut. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele kyljykset marinadissa ja anna marinoitua viileässä pari tuntia.
2. Valmista kastike maustumaan. Murenna fetajuusto jogurttiin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulisilppu ja loput mausteet ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa.
3. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja ruskista kyljykset siinä molemmin puolin kevyesti. Laita kyljykset uunivuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa vielä 5 - 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ