Koti ja keittiö 6-7/2008
1 ruukku persiljaa tai lehtipersiljaa
4 valkosipulinkynttä
1 1/2 dl oliiviöljyä
1 1/2 rkl valkoviinietikkaa
yhden sitruunan mehu
1/4 tl kuivattua chilirouhetta
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1/2 tl suolaa
1 pieni salottisipuli
1. Hienonna persilja ja kuoritut valkosipulinkynnet. Laita persilja ja valkosipulinkynnet tehosekoittimeen. Lisää öljy, etikka, sitruunamehu ja mausteet. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
2. Kuori ja hienonna salottisipuli. Lisää sipulikuutiot valmiiseen kastikkeeseen.
3. Tarjoa lihan, kalan ja kanan kera tai paahdetun leivän dippinä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ