Koti ja keittiö 6-7/2008
100 g valkosuklaata
2 dl vispi- tai kuohukermaa
3 keltuaista
1/4 dl sokeria
1 rkl sitruslikööriä
1/2 dl tuorepuristettua
appelsiinimehua
1 liivatelehti
1. Laita liivatelehti kylmään veteen likoamaan.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja anna hieman jäähtyä.
3. Vaahdota kerma kevyesti. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
4. Kuumenna appelsiinimehu. Purista liivatteesta vesi pois ja liuota se mehuun. Lisää likööri ja suklaa.
5. Lisää suklaaseos sokeri-keltuaisvaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto muutamassa erässä. Anna moussen jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
6. Sopii tarjottavaksi esimerkiksi marjojen ja hedelmien lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2