(6–8:lle)
8 dl kulutusmaitoa
2 dl kuohukermaa
3 1/2 dl puuro- tai risottoriisiä
2 kanelitankoa
1 vaniljatanko
2–3 rkl ruokosokeria
1 sitruunan raastettu kuori
1/2 dl appelsiinimehua
(1 rkl rommia)
Tarjoiluun:
sulatettuja pakastemarjoja esim. vadelmia ja mustaherukoita
kermaa
1. Pane kattilaan maito, kerma, riisi, halkaistu vaniljatanko ja kanelitangot. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja seos on puuromaista.
2. Poista kanelit ja vaniljatanko ja lisää loput aineista. Anna jäähtyä ja pane viileään.
3. Annostele lautasille, lisää päälle tilkka kermaa ja tarjoa marjojen kanssa jälkiruokana.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ