2 hopeasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
5 dl kalalientä
1 tl merisuolaa
3–5 maustepippuria
600 g siikaa tai
kuhaa kuutioina
100 g isoja katkarapuja
1. Kuullota paloitellut sipulit ja murskatut valkosipulinkynnet voissa. Sekoita joukkoon jauhot ja kuumenna nopeasti.
2. Lisää viini ja kerma. Keitä hetki ja lisää sitten kalaliemi ja mausteet. Keitä vielä 10 minuuttia.
3. Lisää kuutioitu kala ja keitä 5 minuuttia.
4. Ota kattila liedeltä ja lisää katkaravut.
5. Tarjoa kalaleipien kera.
Koti ja keittiö 3/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2