Koti ja keittiö 6-7/2011 SANNA KEKÄLÄINEN | KUVA ARTO VUOHELAINEN
n. 12 kpl
1 annos perustaikinaa
1 dl pinjan- tai auringonkukansiemeniä
Voiteluun: 1 muna
1. Lisää perustaikinaan alustusvaiheessa siemenet. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
2. Leivo kerran kohotetusta taikinasta paksu, pitkä tanko ja jaa se n. 12 osaan. Leivo paloista nauhoja. Solmi ne yksinkertaisiksi solmuiksi. Nosta uunipellille kohoamaan kaksinkertaisiksi.
3. Voitele solmut munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
Valmistusaika: 20 min. + 1 t
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.