Artikkeli

Sangria

Voit koristella sangrian paloitelluilla viinirypäleillä, ananaksilla tai persikoilla.

(1 kan­nul­li­nen)

1 ap­pel­sii­ni

1 sit­ruu­na

2 1/2 dl so­ke­ria

1/2 plo (37,5 cl) kui­vaa val­ko­vii­niä

1 plo (75 cl) pu­na­vii­niä

1 dl ap­pel­sii­ni­me­hua

(8 cl sit­rus­li­köö­riä tai vaa­le­aa rom­mia)

1. Pese ja vii­pa­loi ap­pel­sii­ni ja sit­ruu­na. Se­koi­ta kaik­ki ai­nek­set yh­teen kan­nus­sa.

2. Pei­tä kan­nu ja an­na juo­man maus­tua kyl­mäs­sä muu­ta­mia tun­te­ja. Ha­lu­tes­sa­si voit sii­vi­löi­dä he­del­mät pois.

3. Voit ko­ris­tel­la sang­ri­an pa­loi­tel­luil­la vii­ni­ry­pä­leil­lä, ana­nak­sil­la tai per­si­koil­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ