Koti ja Keittiö 03/07
2 dl maitorahkaa
1 1/2 dl kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
150 g valkosuklaata
1 tl margariinia
Päälle:
2 dl valmista ruusunmarjasosetta
1 1/2 rkl sitruunamehua
Koristeluun:
rouhittuja pistaaseja
1. Valuta maitorahka. Vaahdota kerma. Yhdistä rahka ja kermavaahto.
2. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.
3. Paloittele valkosuklaa kulhoon ja lisää margariini. Sulata suklaa pehmeäksi miedolla lämmöllä mikrossa.
4. Sekoita keskenään valkosuklaarasvaseos ja rahka-kermaseos. Jaa tarjoiluastioihin. Mausta ruusunmarjasose sitruunamehulla ja lisää sosetta rahkan päälle.
5. Koristele pistaasipähkinärouheella ja tarjoa viileänä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2