Koti ja Keittiö 03/07
2 dl maitorahkaa
1 1/2 dl kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
150 g valkosuklaata
1 tl margariinia
Päälle:
2 dl valmista ruusunmarjasosetta
1 1/2 rkl sitruunamehua
Koristeluun:
rouhittuja pistaaseja
1. Valuta maitorahka. Vaahdota kerma. Yhdistä rahka ja kermavaahto.
2. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.
3. Paloittele valkosuklaa kulhoon ja lisää margariini. Sulata suklaa pehmeäksi miedolla lämmöllä mikrossa.
4. Sekoita keskenään valkosuklaarasvaseos ja rahka-kermaseos. Jaa tarjoiluastioihin. Mausta ruusunmarjasose sitruunamehulla ja lisää sosetta rahkan päälle.
5. Koristele pistaasipähkinärouheella ja tarjoa viileänä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2