Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 03/07

Ruusun­mar­ja­val­ko­suk­laa­rahka

Valuta maitorahka. Vaahdota kerma. Yhdistä rahka ja kermavaahto...

2 dl mai­to­rah­kaa

1 1/2 dl kuo­hu­ker­maa

2 rkl to­mu­so­ke­ria

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

150 g val­ko­suk­laa­ta

1 tl mar­ga­rii­nia

Pääl­le:

2 dl val­mis­ta ruu­sun­mar­ja­so­set­ta

1 1/2 rkl sit­ruu­na­me­hua

Ko­ris­te­luun:

rou­hit­tu­ja pis­taa­se­ja

1. Va­lu­ta mai­to­rah­ka. Vaah­do­ta ker­ma. Yh­dis­tä rah­ka ja ker­ma­vaah­to.

2. Maus­ta seos tomu- ja va­nil­ja­so­ke­ril­la.

3. Pa­loit­te­le val­ko­suk­laa kul­hoon ja li­sää mar­ga­rii­ni. Su­la­ta suk­laa peh­me­äk­si mie­dol­la läm­möl­lä mik­ros­sa.

4. Se­koi­ta kes­ke­nään val­ko­suk­laa­ras­va­se­os ja rah­ka-ker­ma­se­os. Jaa tar­joi­lu­as­ti­oi­hin. Maus­ta ruu­sun­mar­ja­so­se sit­ruu­na­me­hul­la ja li­sää so­set­ta rah­kan pääl­le.

5. Ko­ris­te­le pis­taa­si­päh­ki­nä­rou­heel­la ja tar­joa vii­le­ä­nä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ