Artikkeli

Teks­ti Kat­ri Schrö­der

Kuva Reet­ta Pa­sa­nen

KAT­RI SCHRÖ­DER KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 8/2012

Ruis-mustikkalassi

Aloita päiväsi suomalaisella lassilla eli rukiilla rikastetulla mustikkajuomalla.

2 an­nos­ta

4 dl maus­ta­ma­ton­ta jo­gurt­tia

3 dl mus­ti­koi­ta

2 rkl ruis­le­sei­tä

½ dl ap­pel­sii­ni­me­hua

2 rkl hu­na­jaa

4–5 jää­pa­laa

1. Lai­ta kaik­ki juo­man ai­nek­set te­ho­se­koit­ti­meen ja hie­non­na ta­sai­sek­si.

2. Kaa­da juo­ma la­sei­hin ja nau­ti heti kyl­mä­nä.