Koti ja keittiö joululiite 2002
2 perunaa
4 punajuurta tai etikkapunajuurta
3 porkkanaa
1 pieni sipuli
1 maustekurkku
Kastike:
1 ½ dl kuohukermaa
1 rkl punajuuren keitinlientä
1 tl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
ripaus valkopippuri
1. Keitä juurekset kukin laji erikseen kuorineen pehmeiksi. Säästä punajuurten keitinliemi. Jos käytät etikkapunajuuria, niitä ei tarvitse keittää. Kuori ja kuutioi juurekset. Silppua sipuli ja kuutioi maustekurkku.
2. Lado rosollin ainekset laakealle vadille, jokainen aines erilleen toisistaan.
3. Valmista kastike. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi. Lisää joukkoon punajuuren keitinlientä tai etikkapunajuurten lientä, etikkaa ja mausteita. Tarjoa rosollin kanssa.
Vinkki! Voit lisätä rosolliin myös yhden omenan kuutioituna.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ