Artikkeli

Rosma­rii­ni­o­liivit

Pese sitruunat ja ota kuoresta suikaleita suikaleraudalla tai kuorimaveitsellä. Ripottele suikaleet oliivien joukkoon. Puserra sitruunan mehu oliivien ja kuorien päälle...

1 tölk­ki mus­tia ki­vel­li­siä olii­ve­ja

2 sit­ruu­nan mehu

4 ok­saa ruuk­ku­ros­ma­rii­nia tai 2 tl kui­vat­tua ros­ma­rii­nia

2 rkl olii­vi­öl­jyä

1. Pese sit­ruu­nat ja ota kuo­res­ta sui­ka­lei­ta sui­ka­le­rau­dal­la tai kuo­ri­ma­veit­sel­lä. Ri­pot­te­le sui­ka­leet olii­vien jouk­koon. Pu­ser­ra sit­ruu­nan mehu olii­vien ja kuo­rien pääl­le.

2. Rii­vi ros­ma­rii­ni­neu­la­set olii­vien se­kaan. Va­lu­ta pääl­le olii­vi­öl­jyä. An­na maus­tua tun­nin ver­ran.

Koti ja keit­tiö 3/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ