Hyvillä apuvälineillä riistan käsittely ja valmistaminen sujuu näppärästi.
1. Epicurean puumassa-leikkuulauta, 50 x 38 cm, 89 € (Kokki-puoti). Leveä ura leikkuu-laudan reunassa kerää lihasta irtoavan nesteen.
2. Valurautainen Skeppshultin maustehierrin 28,30 € (Chez Marius).
3. Ronnebyn soikea valurauta-pata, 4,5 l, 116 € (Kokkipuoti).
4. Ylellinen japanilainen Shunin paistisetti 239 € (Kokkipuoti).
Koti ja keittiö 10/2010
Teksti Mari Harjula
Kuvat Mika Pollari ja valmistajat
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ