Koti ja Keittiö 12/06
Valmista puuro neljälle puuroriisipaketin ohjeen mukaan.
Kiisseli:
5 dl tyrnimehua
2 dl appelsiinimehua
2 dl sokeria
6–8 kuivattua, pehmeää viikunaa
2 dl vettä
3/4 dl perunajauhoja
1. Valmista kiisseli. Pane kattilaan tyrni- ja appelsiinimehut, sokeri ja paloitellut viikunat.
2. Kuumenna seosta sekoittaen, kunnes sokeri on sulaa.
3. Sekoita perunajauhot viileään veteen. Lisää seos ohuena norona tyrnimarjapohjaan koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa pari kertaa ja nosta kattila sivuun jäähtymään. Ripottele pinnalle hiukan sokeria.
4. Tarjoa kiisseli riisipuuron kanssa esimerkiksi aaton lounaaksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2