4 dl vehnäjauhoja
125 g voita
1 keltuainen
1/2 dl vettä
Täyte:
200 g katkarapuja
nippu basilikaa
ruohosipulia
2 munaa + valkuainen
2 dl kasviskermaa
cayennepippuria
1 dl juustoraastetta
1. Nypi jauhot ja rasva sekaisin. Sekoita muna ja vesi jauhoseokseen ja vaivaa nopeasti tasaiseksi.
2. Jaa taikina paperimuotteihin tai voideltuihin tartellettivuokiin, painele tasaiseksi myös reunoille.
3. Pane kylmään hetkeksi.
4. Pilko yrtit. Sekoita kerma-munaseos ja mausta yrtein. Jaa sulatetut ja valutetut ravut vuokiin. Kaada munaseos päälle. Ripota pintaan juustoraaste ja kypsennä paistoksia 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ