Koti ja Keittiö 11/06
(noin 50 kpl)
1 dl fariinisokeria
1 1/2 dl sokeria
2 dl rapeaa muromysliä
1 dl kaurahiutaleita
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl maitoa
1/2 dl tummaa siirappia
150 g voita tai margariinia sulatettuna
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, siirappi ja sulatettu, hieman jäähtynyt rasva. Sekoita tasaiseksi.
2. Nostele taikinasta kahdella teelusikalla pieniä nokareita uunipellille leivinpaperille. Lastut leviävät uunissa, joten kypsennä vain noin 9 lastua / pelti kerrallaan.
3. Paista 175 asteessa noin 7–10 minuuttia, kunnes lastut saavat hieman väriä. Anna jäähtyä hetken, käännä lastut muovi- tai teräslastan avulla ympäri ja käännä rullalle ennen kuin ne ehtivät jähmettyä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2