2 munaa
4 dl (1 tlk) kookosmaitoa
4 1/2 dl (300 g)
vehnäjauhoja
1 rkl kuivahiivaa
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
100 g voita tai margariinia sulatettuna
Mansikkamelba:
200 g tuoreita tai pakastemansikoita
1 dl sokeria
1/2 sitruunan mehu
Lisäksi:
vaniljajäätelöä
1. Valmista ensin mansikkamelba. Keitä mansikoita ja sokeria hiljalleen kattilassa noin 10 minuuttia. Soseuta seos sauvasekoittimella ja lisää sitruunamehu. Anna jäähtyä.
2. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää puolet kookosmaidosta ja muut aineet. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput kookosmaidosta.
3. Vatkaa taikina tasaiseksi ja paista vohveliraudalla, noin 4–5 minuuttia kerrallaan.
4. Tarjoa mansikkamelban ja vaniljajäätelön kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ