Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Tahmeat tofu-salaattitacot
20 min . helppo . 12 e
4 annosta
300 g kiinteää tofua
2 rkl soijaa
2 rkl ruokosokeria
2 rkl seesaminsiemeniä
1 tl srirachaa
1 tl raastettua inkivääriä
1 raastettu valkosipulinkynsi
Paistamiseen:
2 rkl rypsiöljyä
Lisäksi:
1–2 pikkusalaattia
5 retiisiä
1 chili
1 dl hienonnettua korianteria
½ dl sushi-inkivääriä
Sriracha-majoneesi:
1 dl majoneesia
2 rkl srirachaa
ripaus suolaa ja sokeria
1. Paloittele tofu. Sekoita kulhossa soija, ruokosokeri, seesaminsiemenet, sriracha, raastettu inkivääri ja valkosipulinkynsi sekä seesaminsiemenet.
2. Sekoita sriracha-majoneesin ainekset kulhossa.
3. Huuhtele pikkusalaatit, revi lehdet tarjoiluvadille. Huuhtele ja viipaloi retiisit ja chili. Hienonna korianteri.
4. Paista tofukuutioita öljyssä paistinpannulla välillä sekoitellen 5 minuuttia. Nosta tofukuutiot, retiisit, hillottu inkivääri ja chilit salaatinlehdille. Nostele päälle srirachamajoneesia. Viimeistele salaattitacot korianterilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2