Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Tahmeat tofu-salaattitacot
20 min . helppo . 12 e
4 annosta
300 g kiinteää tofua
2 rkl soijaa
2 rkl ruokosokeria
2 rkl seesaminsiemeniä
1 tl srirachaa
1 tl raastettua inkivääriä
1 raastettu valkosipulinkynsi
Paistamiseen:
2 rkl rypsiöljyä
Lisäksi:
1–2 pikkusalaattia
5 retiisiä
1 chili
1 dl hienonnettua korianteria
½ dl sushi-inkivääriä
Sriracha-majoneesi:
1 dl majoneesia
2 rkl srirachaa
ripaus suolaa ja sokeria
1. Paloittele tofu. Sekoita kulhossa soija, ruokosokeri, seesaminsiemenet, sriracha, raastettu inkivääri ja valkosipulinkynsi sekä seesaminsiemenet.
2. Sekoita sriracha-majoneesin ainekset kulhossa.
3. Huuhtele pikkusalaatit, revi lehdet tarjoiluvadille. Huuhtele ja viipaloi retiisit ja chili. Hienonna korianteri.
4. Paista tofukuutioita öljyssä paistinpannulla välillä sekoitellen 5 minuuttia. Nosta tofukuutiot, retiisit, hillottu inkivääri ja chilit salaatinlehdille. Nostele päälle srirachamajoneesia. Viimeistele salaattitacot korianterilla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ