KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
4 annosta
1 ½ dl raparperi-minttumehua, esimerkiksi Hommänäs
1 ½ dl vettä
4 rkl limettimehua
4 rkl tequilaa
Koristeeksi:
limetinlohko
suolaa
jääpaloja
1. Valmistele ensin lasien suolareunus. Leikkaa limetinlohko keskeltä kahtia kuoreen saakka. Pyöritä lasien reunukset limettilohkon viillossa.
2. Sirota lautaselle ohut kerros suolaa. Kasta lasien reunat suolassa.
3. Kaada kaikki, hyvin viilennetyt juoma-ainekset kannelliseen sekoitusastiaan. Ravista ja valuta juoma jäämurskalla täytettyyn lasiin. Varo, ettei suolareunus kastu. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ