Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Raparperitequila

Nuorista, punakoista rapar­pe­rin­var­sista valmistuu upeanvärinen juhlajuoma.

4 an­nos­ta

1 ½ dl ra­par­pe­ri-mint­tu­me­hua, esi­mer­kik­si Hom­mä­näs

1 ½ dl vet­tä

4 rkl li­met­ti­me­hua

4 rkl te­qui­laa

Ko­ris­teek­si:

li­me­tin­loh­ko

suo­laa

jää­pa­lo­ja

1. Val­mis­te­le en­sin la­sien suo­la­reu­nus. Leik­kaa li­me­tin­loh­ko kes­kel­tä kah­tia kuo­reen saak­ka. Pyö­ri­tä la­sien reu­nuk­set li­met­ti­loh­kon viil­los­sa.

2. Si­ro­ta lau­ta­sel­le ohut ker­ros suo­laa. Kas­ta la­sien reu­nat suo­las­sa.

3. Kaa­da kaik­ki, hy­vin vii­len­ne­tyt juo­ma-ai­nek­set kan­nel­li­seen se­koi­tu­sas­ti­aan. Ra­vis­ta ja va­lu­ta juo­ma jää­murs­kal­la täy­tet­tyyn la­siin. Varo, et­tei suo­la­reu­nus kas­tu. Tar­joa heti.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ