Artikkeli

Puolukka-suklaa-teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu rasva ja maito. Lisää lopuksi suklaarouhe ja puolukat...

(8 kpl)

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

2 1/2 tl lei­vin­jau­het­ta

1/4 tl suo­laa

1 tl so­ke­ria

30 g voi­ta tai mar­ga­rii­nia su­la­tet­tu­na

2 dl mai­toa tai pii­mää

noin 50 g tum­maa suk­laa­ta rou­hit­tu­na

noin 1/2 dl so­ke­roi­tu­ja, kui­vat­tu­ja puo­lu­koi­ta (esim. Bi­o­kia)

1/2 dl has­sel­päh­ki­nöi­tä

1. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään. Li­sää su­la­tet­tu ras­va ja mai­to. Li­sää lo­puk­si suk­laa­rou­he ja puo­lu­kat. Pil­ko has­sel­päh­ki­nät ja li­sää tai­ki­naan. Se­koi­ta tai­ki­na no­pe­as­ti ta­sai­sek­si.

2. Jaa tai­ki­na pel­lil­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le kah­teen osaan ja ta­put­te­le pyö­reik­si lei­vik­si. Jaa lei­vät tai­ki­na­pyö­räl­lä tai veit­sel­lä nel­jään osaan ja pis­te­le haa­ru­kal­la.

3. Pais­ta uu­nis­sa 225 as­tees­sa noin 15 mi­nuut­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ