(8 kpl)
4 dl vehnäjauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1 tl sokeria
30 g voita tai margariinia sulatettuna
2 dl maitoa tai piimää
noin 50 g tummaa suklaata rouhittuna
noin 1/2 dl sokeroituja, kuivattuja puolukoita (esim. Biokia)
1/2 dl hasselpähkinöitä
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu rasva ja maito. Lisää lopuksi suklaarouhe ja puolukat. Pilko hasselpähkinät ja lisää taikinaan. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
2. Jaa taikina pellille leivinpaperin päälle kahteen osaan ja taputtele pyöreiksi leiviksi. Jaa leivät taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan ja pistele haarukalla.
3. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ