300 g puhdistettua poron sisäfileetä
Kastike:
1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
2 tl hienojakoista merisuolaa
1 rkl kuivattua ja jauhettua puolukkaa
1 rkl sokeria
1/2 rkl hienoksi silputtua salviaa
mustapippuria
1. Poista poronfileestä näkyvät kalvot. Kääri liha muovikelmuun ja pakasta sitä kaksi vuorokautta.
2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset. Leikkaa jäinen liha terävällä veitsellä hyvin ohuiksi viipaleiksi.
3. Annostele viipaleet tarjoiluvadille ja valele päälle puolukkakastiketta.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ