Artikkeli

Puolukalla maustettu porocarpaccio

300 g puh­dis­tet­tua po­ron si­sä­fi­lee­tä

Kas­ti­ke:

1/2 dl olii­vi­öl­jyä

1 rkl val­kois­ta bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

2 tl hie­no­ja­kois­ta me­ri­suo­laa

1 rkl kui­vat­tua ja jau­het­tua puo­luk­kaa

1 rkl so­ke­ria

1/2 rkl hie­nok­si sil­put­tua sal­vi­aa

mus­ta­pip­pu­ria

1. Pois­ta po­ron­fi­lees­tä nä­ky­vät kal­vot. Kää­ri liha muo­vi­kel­muun ja pa­kas­ta sitä kak­si vuo­ro­kaut­ta.

2. Se­koi­ta kaik­ki kas­tik­keen ai­nek­set. Leik­kaa jäi­nen liha te­rä­väl­lä veit­sel­lä hy­vin ohuik­si vii­pa­leik­si.

3. An­nos­te­le vii­pa­leet tar­joi­lu­va­dil­le ja va­le­le pääl­le puo­luk­ka­kas­ti­ket­ta.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ