4-6 punajuurta
3 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl hunajaa
1 pieni valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
noin 1/2 rasiaa (noin 50 g)
villirucolaa tai 1 ruukku rucolaa
1/2 dl pinjansiemeniä
Vuohenjuustomousse:
noin 150 g vuohenjuustoa
150 g ranskankermaa
2-3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
1. Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Jäähdytä, kuori ja lohko juurekset.
2. Sekoita balsamiviinietikkaan hunaja, hienonnettu valkosipulinkynsi, suola ja mustapippuri. Kaada kastike punajuurilohkojen päälle.
3. Asettele maustettuja punajuurilohkoja ja rucolaa vuorotellen laakealle vadille tai suoraan annoslautasille.
4. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja ripottele salaatin päälle.
5. Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat pois ja murenna se kulhoon. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tahna tasaiseksi. Nostele moussea nokareina salaatin päälle.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ