1 punasipuli
1 tl öljyä
4 dl kasvislientä ( kuutiosta)
2 dl punajuurilientä
2 keltuaista
1 säilötty punajuuri
1. Raasta punasipuli ja kuumenna öljytilkan kanssa. Lisää kasvisliemikuutio tai -jauhe ja vesi sekä säilöttyjen punajuurten lientä. Kuumenna ja anna kiehua hetki.
2. Vatkaa keltuaiset kulhossa vaahdoksi. Kaada kiehuvan kuuma liemi päälle ja vatkaa keitto kuohkeaksi. Tarkista vielä maut ja korjaa, jos maku kaipaa kohennusta.
3. Kaada heti tarjolle kupposiin, joihin on valmiiksi jaettu erittäin pieneksi silputtua etikkapunajuurta.
Koti ja keittiö 10/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ