Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 10/07

Punajuurijäätelö

Kuori ja paloittele punajuuri ja soseuta se sauva­se­koit­ti­mella...

1 pie­ni kuo­ri­neen kei­tet­ty pu­na­juu­ri

1 l va­nil­ja­jää­te­löä

2 rkl val­mis­ta pu­na­vii­ni­sii­rap­pia

tai bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

Ko­ris­teek­si:

1–2 rkl rou­hit­tu­ja pis­taa­si­päh­ki­nöi­tä

1. Kuo­ri ja pa­loit­te­le pu­na­juu­ri ja so­seu­ta se sau­va­se­koit­ti­mel­la.

2. Yh­dis­tä kaik­ki ai­nek­set hiu­kan peh­men­nee­seen jää­te­löön ja se­koi­ta seos ta­sai­sek­si.

3. Pane pei­tet­ty­nä pa­kas­ti­meen pa­rik­si tun­nik­si.

4. Nau­ti jäl­ki­ruo­ka­na.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ