(16-20 kpl)
3–4 pientä tai 1–2 suurta punajuurta
150 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata
3 munaa
3 dl sokeria
100 g rouhittuja saksanpähkinöitä
2 dl vehnäjauhoja
1. Keitä punajuuret kypsiksi ja soseuta ne esimerkiksi sauvasekoittimella.
2. Sulata rasva ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa.
3. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää rasva-suklaaseos, punajuurisose ja rouhitut saksanpähkinät. Siivilöi lopuksi mukaan vehnäjauhot ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
4. Kaada taikina hyvin voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai irtopohjavuokaan (noin 23 x 23 cm). Paista 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.
5. Irrota jäähtynyt kakku vuoasta ja leikkaa se neliöiksi.
6. Tarjoile esimerkiksi vaniljajäätelön tai -vaahdon kanssa.
Vinkki! Brownieiden tulee jäädä sisältä hieman kosteaksi. Älä siis paista sitä liian pitkään uunissa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2