Artikkeli

Koti ja keit­tiö 10/2008

Punainen marjasalaatti

Kuori hedelmät tarvittaessa ja pilko tai kuutioi ne sopiviksi suupaloiksi. Yhdistä kaikki salaatin ainekset...

(4:lle)

1 ve­ri­ap­pel­sii­ni

1/2 ve­si­me­lo­ni

1 dl man­si­koi­ta

1 dl va­del­mia

1 gra­naat­ti­o­me­nan mehu ja sie­me­net

1/2 rkl ruo­ko­so­ke­ria

noin 1/2 sit­ruu­nan mehu

1. Kuo­ri he­del­mät tar­vit­ta­es­sa ja pil­ko tai kuu­ti­oi ne so­pi­vik­si suu­pa­loik­si. Yh­dis­tä kaik­ki sa­laa­tin ai­nek­set.

2. Pu­ris­ta graa­naat­ti­o­me­nas­ta mehu sii­vi­län läpi kul­hoon. Siis­ti sie­me­net ja li­sää ne sa­laat­tiin. Li­sää gra­naat­ti­o­me­nan me­huun ruo­ko­so­ke­ria ja sit­ruu­na­me­hua maun mu­kaan, ja kaa­da seos sa­laa­tin pääl­le.

3. An­na maus­tua vii­le­äs­sä noin tun­ti en­nen tar­joi­lua.