Koti ja keittiö 10/2008
(4:lle)
1 veriappelsiini
1/2 vesimeloni
1 dl mansikoita
1 dl vadelmia
1 granaattiomenan mehu ja siemenet
1/2 rkl ruokosokeria
noin 1/2 sitruunan mehu
1. Kuori hedelmät tarvittaessa ja pilko tai kuutioi ne sopiviksi suupaloiksi. Yhdistä kaikki salaatin ainekset.
2. Purista graanaattiomenasta mehu siivilän läpi kulhoon. Siisti siemenet ja lisää ne salaattiin. Lisää granaattiomenan mehuun ruokosokeria ja sitruunamehua maun mukaan, ja kaada seos salaatin päälle.
3. Anna maustua viileässä noin tunti ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ