Koti ja keittiö joululiite 2003
25 g kokonaisia manteleita
25 g pistaasimanteleita
25 g kokonaisia saksanpähkinöitä
1 dl sokeria
1. Pane mantelit, pähkinät ja sokeri pieneen, paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna varovasti aina välillä sekoittaen. Kun sokeri sulaa ja muuttuu tummanruskeaksi, sekoita koko ajan.
2. Nosta kattila liedeltä, kaada seos nopeasti öljytylle leivinpaperille ja levitä se tasaisesi.
3. Kun seos on täysin jähmettynyt, tee siitä karkeaa murskaa kaulimella.
Praliinia voi käyttää erilaisten keksien, makeisten ja kakkujen koristeluun.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ