(18-20 kpl)
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g kylmäsavustettua poroa
1/2 dl silputtua tuoretta persiljaa
125 g piparjuuren makuista tuorejuustoa
2 munaa
2 dl ruokakermaa
1/2 dl oliiviöljyä
1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola. Hienonna poronliha ja persilja ja lisää ne kuiviin aineisiin.
2. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuusto, munat, ruokakerma ja oliiviöljy. Lisää seos kuiviin aineisiin ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
3. Nostele taikinasta nokareita paperisiin muffinivuokiin tai voidellulle muffinipellille.
4. Paista 200-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ