Koti ja Keittiö 03/07
8 jauhoista perunaa
2 isoa porkkanaa
1 dl kuumaa kevyt- tai kulutusmaitoa
2 rkl voita
3 murskattua valkosipulinkynttä
1–1 1/2 tl suolaa
1. Kuori ja keitä perunat ja porkkanat kypsiksi.
2. Soseuta porkkanat erikseen sauvasekoittimella tasaiseksi.
3. Lisää perunoihin kuuma maito ja rasva ja painele perunat soseeksi perunansurvimella.
4. Sekoita porkkanasoseeseen valkosipulimurska ja suola. Sekoita porkkana- ja perunasoseet tasaiseksi muusiksi. Tarjoa lämpimänä bratwursti-kaalipadan kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ