Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 03/07

Porkka­na­pe­ru­na­mu­hennos

Tarjoa lämpimänä bratwursti-kaalipadan kanssa.

8 jau­hois­ta pe­ru­naa

2 isoa pork­ka­naa

1 dl kuu­maa ke­vyt- tai ku­lu­tus­mai­toa

2 rkl voi­ta

3 murs­kat­tua val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1–1 1/2 tl suo­laa

1. Kuo­ri ja kei­tä pe­ru­nat ja pork­ka­nat kyp­sik­si.

2. So­seu­ta pork­ka­nat erik­seen sau­va­se­koit­ti­mel­la ta­sai­sek­si.

3. Li­sää pe­ru­noi­hin kuu­ma mai­to ja ras­va ja pai­ne­le pe­ru­nat so­seek­si pe­ru­nan­sur­vi­mel­la.

4. Se­koi­ta pork­ka­na­so­see­seen val­ko­si­pu­li­murs­ka ja suo­la. Se­koi­ta pork­ka­na- ja pe­ru­na­so­seet ta­sai­sek­si muu­sik­si. Tar­joa läm­pi­mä­nä brat­wurs­ti-kaa­li­pa­dan kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ