Koti ja keittiö 05/05
noin 1 1/2 dl nuoria poimulehtiä
100 g maitorahkaa
100 g pöytämargariinia
ripaus yrttisuolaa
rouhittua mustapippuria
1–2 rkl persiljaa hienonnettuna
1–2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
(1 valkosipulinkynsi)
1. Huuhtele ja valuta poimulehdet. Silppua lehdet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
2. Sekoita lehtisilpusta, maitorahkasta ja margariinista tasainen tahna. Mausta yrttisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2