Koti ja Keittiö 08/07
5 1/2 dl maukasta punaista mehua (esim. mustaherukkapuolukka)
3/4 dl sokeria
1/4 tl kanelia
3 1/2 rkl perunajauhoja
3 dl tuoreita mansikoita, mustikoita ja vadelmia
1/2 dl valmista punaviinisiirappia
Tarjoiluun:
valmista vaniljakastiketta
1. Pane kattilaan 5 dl mehua, sokeri ja kaneli. Kuumenna seos kiehuvaksi ja sekoita, kunnes sokeri sulaa.
2. Liota perunajauhot jäljelle jääneeseen mehuun ja lisää seos ohuena nauhana kiehuvaan kiisselipohjaan koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä heti, kun kiisseli on pulpahtanut ja muuttunut läpikuultavaksi.
3. Lisää puhdistetut, peratut marjat ja punaviinisiirappi.
4. Tarjoa kiisseli vaniljakastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ