Koti ja keittiö 3/2010
500 g juustotäytteisiä tuoreravioleja
200 g tuoretta pinaattia
1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
1 prk (250 g) ricottajuustoa
2 dl ruokakermaa
2–3 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
50 g parmesaanijuustoa
1. Poista pinaateista kovat lehtiruodit. Huuhtele, valuta ja hienonna pinaatit. Halkaise kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Sekoita ricottajuustoon valkosipulisilppu, kerma, salvia, suola ja pippuri. Raasta parmesaanijuusto hienoksi ja lisää siitä 2/3 ricotta-kermaseokseen. Lisää myös hienonnettu pinaatti, raviolit ja kirsikkatomaatit. Sekoita varovasti.
3. Kaada seos voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Vinkki! Voit korvata tuoreen pinaatin myös paketillisella (150 g) pakastepinaattia.
Aika: noin 20 min + kypsennysaika 40 min
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ