Koti ja Keittiö 1-2/08
2 kesäkurpitsaa
150 g tuoretta pinaattia
1/2 pienestä purjosta
8 dl kasvislientä
1 dl valkoviiniä
2 dl kevytvispikermaa tai soijakermaa
Kuullottamiseen:
öljyä
Tarjoiluun:
tuoreita basilikanlehtiä
1. Paloittele kesäkurpitsa. Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuullota kasvikset kattilan pohjalla öljyssä.
2. Lisää kasvisliemi, huuhdottu pinaatti ja valkoviini. Keitä kasvikset pehmeiksi.
3. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
4. Vatkaa kerma kevyesti ja lisää se keittoon. Ripota pinnalle basilikanlehtiä. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2