KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4 annosta
1 vihreä paprika
3 lehtisellerinvartta
5 dl keitettyjä papuja, esim. soijapapuja, mustasilmäpapuja ja
kidneypapuja
2 rkl hienonnettua basilikaa ja tilliä
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1 pieni valkosipulinkynsi raastettuna
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1. Pilko salaatin ainekset ja sekoita kulhossa.
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2