Koti ja keittiö 3/2010
12 kpl
Pohja:
100 g margariinia tai voita
3/4 dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
250 g maitorahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 dl sokeria
1 tl raastettua sitruunakuorta
2 rkl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl perunajauhoja
3 munaa
Lisäksi:
noin 1 dl vadelmia ja/tai mustikoita
Koristeluun:
tomusokeria
1. Nypi pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
2. Painele taikina muffinivuokiin, jotka on upotettu muffinipellin koloihin. Peitä pelti kelmulla ja laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
3. Lisää maitorahkaan muut täyteainekset. Sekoita tasaiseksi. Ota muffinipelti kylmästä ja kaada täyte vuokiin. Ripota päälle marjoja.
4. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20–30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä.
5. Siivilöi juustokakkujen päälle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Aika: noin 30 min + paistoaika 30 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2