Artikkeli

Perunakakku

Viipaloi kuoritut perunat ohuelti ja lado limittäin kakuiksi uunipannulle. Kokoa yksi kakku jokaista ruokailijaa kohden...

8 koo­kas­ta pe­ru­naa

4 rkl olii­vi­öl­jyä

1 tl hu­na­jaa

suo­laa

tim­ja­mia

Pan­nul­le:

2 ko­ko­nais­ta val­ko­si­pu­lia

1. Vii­pa­loi kuo­ri­tut pe­ru­nat ohu­el­ti ja lado li­mit­täin ka­kuik­si uu­ni­pan­nul­le. Ko­koa yk­si kak­ku jo­kais­ta ruo­kai­li­jaa koh­den.

2. Va­lu­ta vii­pa­leil­le hu­na­jaa ja öl­jyä. Maus­ta suo­lal­la ja tim­ja­mil­la. Isol­le jou­kol­le voit koo­ta pe­ru­nois­ta yh­te­näi­sen le­vyn.

3. Ase­ta pan­nul­le val­ko­si­pu­lin puo­li­kas ruo­kai­li­jaa koh­den. Hal­kai­se si­pu­li poi­kit­tain ja va­le­le hu­na­jal­la ja öl­jyl­lä.

4. Hau­du­ta pe­ru­noi­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 40 mi­nuut­tia. Val­ko­si­pu­lit peh­me­ne­vät sa­maa tah­tia mu­he­vik­si.

Koti ja keit­tiö 11/2002

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje