8 kookasta perunaa
4 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
suolaa
timjamia
Pannulle:
2 kokonaista valkosipulia
1. Viipaloi kuoritut perunat ohuelti ja lado limittäin kakuiksi uunipannulle. Kokoa yksi kakku jokaista ruokailijaa kohden.
2. Valuta viipaleille hunajaa ja öljyä. Mausta suolalla ja timjamilla. Isolle joukolle voit koota perunoista yhtenäisen levyn.
3. Aseta pannulle valkosipulin puolikas ruokailijaa kohden. Halkaise sipuli poikittain ja valele hunajalla ja öljyllä.
4. Hauduta perunoita 225-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Valkosipulit pehmenevät samaa tahtia muheviksi.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ