Koti ja Keittiö 09/06
noin 300 g pennepastaa
Kastike:
4 dl maitoa
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl emmentaljuustoraastetta
1 ruukku rucolaa
3 rkl vihreää pestoa
1/2 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
2. Sekoita maito ja vehnäjauhot kattilassa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 3 minuuttia. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa.
3. Revi rucolanlehdet tehosekoittimeen, lisää pesto ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää tahna juustokastikkeeseen. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja sekoita kastikkeeseen keitetyt pennepastat.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2