Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Kuva Fa­bi­an Björk

Vii­ni­suo­si­tus Sari Sirén

Parsa­kaa­li­sa­laatti sienien ja linssien kera

Parsakaali paahtuu uunissa maukkaaksi. Täyttävä parsa­kaa­li­sa­laatti syntyy, kun sekoitat kaalikaunotaren sienien ja linssien kanssa.

4 an­nos­ta

Ai­ne­so­sat:

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

300 g pan­nu­val­mii­ta sie­niä, sup­pi­lo­vah­ve­roi­ta, kan­ta­rel­le­ja tai sii­tak­kei­ta

4 rkl olii­vi­öl­jyä

2 dl kei­tet­ty­jä lins­se­jä

3 rkl hie­non­net­tua leh­ti­per­sil­jaa

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

sor­mi­suo­laa, kui­vat­tua chi­liä, ja mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Paah­det­tu par­sa­kaa­li:

1 par­sa­kaa­li

2 rkl olii­vi­öl­jyä

sor­mi­suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Näin teet par­sa­kaa­li­sa­laa­tin:

1. Pa­loit­te­le par­sa­kaa­li pie­nik­si ku­kin­noik­si. Va­lu­ta pääl­le öl­jyä. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Paah­da 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 25 mi­nuut­tia tai kun­nes kaa­li on na­pa­kan kyp­sää.

2. Kuo­ri ja vii­pa­loi val­ko­si­pu­lit. Pais­ta sie­niä kui­val­la, kuu­mal­la pan­nul­la, kun­nes niis­tä ei ir­toa nes­tet­tä. Li­sää val­ko­si­pu­lit ja öl­jy. Jat­ka pais­ta­mis­ta muu­ta­ma mi­nuut­ti. Yh­dis­tä lins­sien ja leh­ti­per­sil­jan kans­sa. Maus­ta sit­ruu­na­me­hul­la, chi­lil­lä, suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Kään­te­le jouk­koon par­sa­kaa­lit. Li­sää ha­lu­tes­sa­si päh­ki­nä­rou­het­ta, fe­taa tai ru­co­laa.

Vii­ni­suo­si­tus: Rai­kas, sit­ruk­si­nen sekä hie­man tam­mi­nen Ja­cob’s Creek Or­ga­nic Char­don­nay 2016, Aust­ra­lia, 9,99 e.

Kat­so myös nämä oh­jeet:

Val­ko­kaa­li-fen­ko­li-ome­na­sa­laat­ti

Paah­det­tu kas­vis­sa­laat­ti ja gre­mo­la­ta­kas­ti­ke

Läm­min fen­ko­li­sa­laat­ti

Lue Myös

Riisipuuro 2.0

Karamellisoidut punasipulit - loistava lisäke grilliruoille

Bicher-mysli eli tuorepuuro ja suklainen chia-puuro

Riisipuuro 2.0

Karamellisoidut punasipulit - loistava lisäke grilliruoille

Bicher-mysli eli tuorepuuro ja suklainen chia-puuro

Super bowl tattarista

Itämainen pääsiäismenu

Mausteinen raparperihilloke

Paahdetut kasvikset

Marinoitua kesäkurpitsaa ja munakoisoa

Australialainen lehtikaali-perunalisäke

Paahdetut kasvikset

Marinoitua kesäkurpitsaa ja munakoisoa

Australialainen lehtikaali-perunalisäke

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.