Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 1-2/2011 KUVA REET­TA PA­SA­NEN

Parmesaani-salviapaneroidut kanapalat ja perunaveneet

Juustolla kuorrutetut broileripalat ovat rapeaa sormisyötävää.

4 an­nos­ta

noin 400 g broi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

ri­paus suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

3 rkl veh­nä­jau­ho­ja

1 1/2 rkl hie­non­net­tua,

tuo­ret­ta sal­vi­aa

1 dl kui­via vaa­le­an lei­vän mu­ru­ja

1 dl par­me­saa­ni­raas­tet­ta

1 muna

Keit­tä­mi­seen:

öl­jyä

Pe­ru­na­ve­neet:

4 isoa, kiin­te­ää pe­ru­naa

2 rkl öl­jyä

suo­laa

1 tl pap­ri­ka­jau­het­ta

ri­paus ca­yen­nen­pip­pu­ria

1. Val­mis­ta en­sin pe­ru­nat. Pese pe­ru­nat huo­lel­li­ses­ti ja loh­ko ne ve­neik­si. Pyö­räy­tä jouk­koon öl­jy ja maus­teet. Paah­da pe­ru­nat 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa kau­niin rus­keik­si, noin puo­li tun­tia.

2. Leik­kaa broi­le­rin rin­ta­fi­leet rei­luik­si an­nos­pa­loik­si. Maus­ta pa­lat suo­lal­la ja rou­hi­tul­la mus­ta­pip­pu­ril­la.

3. Se­koi­ta sy­väl­lä lau­ta­sel­la kes­ke­nään veh­nä­jau­hot ja hie­non­net­tu sal­via. Se­koi­ta toi­sel­la lau­ta­sel­la lei­vän­mu­rut ja par­me­saa­ni­raas­te. Riko mu­nan ra­ken­ne rik­ki kol­man­nel­le sy­väl­le lau­ta­sel­le. Kään­te­le broi­le­ri­pa­lat en­sin veh­nä­jau­ho-sal­vi­a­se­ok­ses­sa, sit­ten lei­vän­mu­ru-par­me­saa­ni­se­ok­ses­sa ja kas­ta vii­mei­sek­si mu­naan.

4. Kei­tä broi­le­ri­pa­lat kyp­sik­si kuu­mas­sa öl­jys­sä kat­ti­las­sa.

5. Tar­joi­le li­sä­nä esi­mer­kik­si val­mis­ta val­ko­si­pu­li­ma­jo­nee­sia dip­pi­kas­tik­kee­na.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 40 min.

Lue Myös

Kyyttöburger

Juustolla ja yrteillä aateloitu juurespyttipannu

Jauhe­li­ha­pih­vi­leipä

Kyyttöburger

Juustolla ja yrteillä aateloitu juurespyttipannu

Jauhe­li­ha­pih­vi­leipä

Kaksoismarinoitu kalkkunanfilee ja rakuuna-jogurttikastike

Tartarmad-tartat-pihvileipä

Rosmariini-riistakiusaus

Appel­sii­nib­roileri

Kananpoika ja sardinialainen pasta

Meksikolaiset broilerivartaat

Appel­sii­nib­roileri

Kananpoika ja sardinialainen pasta

Meksikolaiset broilerivartaat

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Äänestä kaunein koti 2020: voit voittaa Iittalan Essence-astiasetin

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 1/2021

Jouluna ei mietitä remonttia, vaan nautitaan tunnelmasta

Omakotitalo vaihtui kaupungin keskustaan

Joulu täynnä muistoja

Vanhan tilan kunnostaminen on elämäntapa

Kurkista persoonallisiin joulukoteihin

Koti Espoossa on punainen tupa järven rannalla

Uuden alun myötä löytyi koti vanhasta urkutehtaasta

Kaupunkikodin joulussa on tyylien ja värien iloa

Tumma barokki ja vaaleaa skandityyli kohtaavat tässä kodissa

Raikas glögispritzer ja hauska pizzakuusi

Viehättävät kynttilänjalat piristävät kaamosaikana

Leivo herkulliset joulublondiet

Kaisa Kuokka: ”Joulu on loma pimeyden keskellä”

Pakettiin kotimaista: 7 x suomalainen joululahja

Joulun upeat kukkijat: näin joulukukat kestävät pitkään

Seela Sella voisi luopua kaikista muista esineistä paitsi hatustaan

Uuden elämänvaiheen kodissa on kauneutta kolmessa tasossa

Talvi puhkeaa kukkaan: tee itse jouluiset kukka-asetelmat

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Äänestä kaunein koti 2020: voit voittaa Iittalan Essence-astiasetin

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 1/2021

Jouluna ei mietitä remonttia, vaan nautitaan tunnelmasta

Omakotitalo vaihtui kaupungin keskustaan

Joulu täynnä muistoja

Vanhan tilan kunnostaminen on elämäntapa

Kurkista persoonallisiin joulukoteihin

Koti Espoossa on punainen tupa järven rannalla

Uuden alun myötä löytyi koti vanhasta urkutehtaasta

Kaupunkikodin joulussa on tyylien ja värien iloa

Tumma barokki ja vaaleaa skandityyli kohtaavat tässä kodissa

Raikas glögispritzer ja hauska pizzakuusi

Viehättävät kynttilänjalat piristävät kaamosaikana

Leivo herkulliset joulublondiet

Kaisa Kuokka: ”Joulu on loma pimeyden keskellä”

Pakettiin kotimaista: 7 x suomalainen joululahja

Joulun upeat kukkijat: näin joulukukat kestävät pitkään

Seela Sella voisi luopua kaikista muista esineistä paitsi hatustaan

Uuden elämänvaiheen kodissa on kauneutta kolmessa tasossa

Talvi puhkeaa kukkaan: tee itse jouluiset kukka-asetelmat

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.