Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 1-2/2011 KUVA REET­TA PA­SA­NEN

Parmesaani-salviapaneroidut kanapalat ja perunaveneet

Juustolla kuorrutetut broileripalat ovat rapeaa sormisyötävää.

4 an­nos­ta

noin 400 g broi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

ri­paus suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

3 rkl veh­nä­jau­ho­ja

1 1/2 rkl hie­non­net­tua,

tuo­ret­ta sal­vi­aa

1 dl kui­via vaa­le­an lei­vän mu­ru­ja

1 dl par­me­saa­ni­raas­tet­ta

1 muna

Keit­tä­mi­seen:

öl­jyä

Pe­ru­na­ve­neet:

4 isoa, kiin­te­ää pe­ru­naa

2 rkl öl­jyä

suo­laa

1 tl pap­ri­ka­jau­het­ta

ri­paus ca­yen­nen­pip­pu­ria

1. Val­mis­ta en­sin pe­ru­nat. Pese pe­ru­nat huo­lel­li­ses­ti ja loh­ko ne ve­neik­si. Pyö­räy­tä jouk­koon öl­jy ja maus­teet. Paah­da pe­ru­nat 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa kau­niin rus­keik­si, noin puo­li tun­tia.

2. Leik­kaa broi­le­rin rin­ta­fi­leet rei­luik­si an­nos­pa­loik­si. Maus­ta pa­lat suo­lal­la ja rou­hi­tul­la mus­ta­pip­pu­ril­la.

3. Se­koi­ta sy­väl­lä lau­ta­sel­la kes­ke­nään veh­nä­jau­hot ja hie­non­net­tu sal­via. Se­koi­ta toi­sel­la lau­ta­sel­la lei­vän­mu­rut ja par­me­saa­ni­raas­te. Riko mu­nan ra­ken­ne rik­ki kol­man­nel­le sy­väl­le lau­ta­sel­le. Kään­te­le broi­le­ri­pa­lat en­sin veh­nä­jau­ho-sal­vi­a­se­ok­ses­sa, sit­ten lei­vän­mu­ru-par­me­saa­ni­se­ok­ses­sa ja kas­ta vii­mei­sek­si mu­naan.

4. Kei­tä broi­le­ri­pa­lat kyp­sik­si kuu­mas­sa öl­jys­sä kat­ti­las­sa.

5. Tar­joi­le li­sä­nä esi­mer­kik­si val­mis­ta val­ko­si­pu­li­ma­jo­nee­sia dip­pi­kas­tik­kee­na.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 40 min.

Lue Myös

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Mix-souvlakivartaat

Yrttilihapullat Keftédes

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Mix-souvlakivartaat

Yrttilihapullat Keftédes

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Maukas broilerirulla

Migas – espanjalainen leipämunakas

Broilerivartaat

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Nyhtökanatacot

Broilerivartaat

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Nyhtökanatacot

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.