Artikkeli

Papu-linssipatee

Lins­si­se­os:

2 dl orans­se­ja lins­se­jä

4 dl vet­tä

suo­laa

laa­ke­rin­leh­tiä

Pa­pu­se­os:

2 dl vih­rei­tä mung­pa­pu­ja

2–3 dl vet­tä

suo­laa

maus­te­pip­pu­ria

olii­vi­öl­jyä

1. Kei­tä lins­sit ja pa­vut erik­seen pak­kaus­ten oh­jei­den mu­kai­ses­ti. Maus­ta lins­si­kei­tos laa­ke­rin­leh­del­lä, mung­pa­vut maus­te­pip­pu­ril­la.

2. Maus­ta mo­lem­mat mu­hen­nos­mai­set tah­nat ja le­vi­tä pa­tee­vuo­kaan ker­rok­sit­tain tai li­mit­täin. Va­lu­ta pääl­le olii­vi­öl­jyä. Tar­joa joko heti läm­pöi­se­nä tai jääh­ty­nee­nä.

Koti ja keit­tiö 5/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ