Linssiseos:
2 dl oransseja linssejä
4 dl vettä
suolaa
laakerinlehtiä
Papuseos:
2 dl vihreitä mungpapuja
2–3 dl vettä
suolaa
maustepippuria
oliiviöljyä
1. Keitä linssit ja pavut erikseen pakkausten ohjeiden mukaisesti. Mausta linssikeitos laakerinlehdellä, mungpavut maustepippurilla.
2. Mausta molemmat muhennosmaiset tahnat ja levitä pateevuokaan kerroksittain tai limittäin. Valuta päälle oliiviöljyä. Tarjoa joko heti lämpöisenä tai jäähtyneenä.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2