KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4–5 annosta
4 dl keitettyjä, valkoisia papuja
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
2 rkl öljyä
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl currya
½ tl kurkumaa
1 tl jauhettua korianteria
1 prk (400 ml) kookosmaitoa
1 pkt (250 g) kirsikkatomaatteja
1 limetin mehu
1 tl suolaa
Lisäksi:
tuoretta, hienonnettua
korianteria
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Kuullota sipuleita ja inkivääriä öljyssä hetki. Lisää pannulle sinapinsiemenet ja mausteet. Kääntele hetki.
2. Halkaise kirsikkatomaatit. Lisää nyt pannulle kookosmaito, tomaatit ja pavut. Keitä kastiketta noin 5 minuuttia, kunnes tomaatit hieman hajoavat.
3. Mausta kastike limettimehulla ja suolalla. Koristele kastike tuoreella korianterilla. Tarjoile lisäksi keitettyä riisiä ja naanleipää.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2