Artikkeli

Pannut letuille ja blineille

Kun­non pan­nul­la le­tut ja bli­nit ei­vät tar­tu ei­vät­kä pala poh­jaan.

Ra­pe­at ja kuoh­ke­at bli­nit ovat nau­tin­nol­lis­ta sy­dän­tal­ven ruo­kaa.

Pe­rin­tei­nen bli­ni­pan­nu on var­re­ton ja va­lu­rau­tai­nen. Skep­ps­hult-bli­ni­pan­nu 11,50 €. (Chez Ma­rius)

Pan­nu­pih­dit, 9,90 €. (Chez Ma­rius)

Ra­vin­to­la­keit­ti­öis­tä tut­tu hii­li­te­räk­si­nen bli­ni­pan­nu kes­tää hy­vin kuu­muut­ta ja pais­taa ta­sai­ses­ti. 11,50 € (Kok­ki­puo­ti)

Hack­man Fa­vo­rit-ohu­kais­pan­nus­sa on tart­tu­ma­ton pin­noi­te, jon­ka an­si­os­ta pan­nu on help­po pi­tää puh­taa­na ja voit pais­taa il­man ras­vaa­kin. Ir­roi­tet­ta­va kah­va sääs­tää säi­ly­tys­ti­laa, 32,50 € (Stock­mann).

Ra­pe­an bli­nin sa­lai­suus on, et­tä ras­vaa li­sä­tään pan­nul­le vä­hi­tel­len pais­ta­mi­sen lo­mas­sa ja bli­niä kään­ne­tään usei­ta ker­to­ja.

Kat­so oh­jeet kuoh­kei­siin bli­nei­hin ja mais­tu­viin täyt­tei­siin.

TEKS­TI MARI HAR­JU­LA

KU­VAT MIKA POL­LA­RI