Kunnon pannulla letut ja blinit eivät tartu eivätkä pala pohjaan.
Rapeat ja kuohkeat blinit ovat nautinnollista sydäntalven ruokaa.
Perinteinen blinipannu on varreton ja valurautainen. Skeppshult-blinipannu 11,50 €. (Chez Marius)
Pannupihdit, 9,90 €. (Chez Marius)
Ravintolakeittiöistä tuttu hiiliteräksinen blinipannu kestää hyvin kuumuutta ja paistaa tasaisesti. 11,50 € (Kokkipuoti)
Hackman Favorit-ohukaispannussa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta pannu on helppo pitää puhtaana ja voit paistaa ilman rasvaakin. Irroitettava kahva säästää säilytystilaa, 32,50 € (Stockmann).
Rapean blinin salaisuus on, että rasvaa lisätään pannulle vähitellen paistamisen lomassa ja bliniä käännetään useita kertoja.
Katso ohjeet kuohkeisiin blineihin ja maistuviin täytteisiin.
TEKSTI MARI HARJULA
KUVAT MIKA POLLARI
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ