Koti ja Keittiö 01-02/06
Valkosuklaakerros:
2 dl kuohukermaa
2 liivatetta
1 tl vaniljasokeria
50 g valkosuklaata
1 rkl sokeria
Maitosuklaakerros:
2 dl kuohukermaa
2 liivatelehteä
1 tl vaniljasokeria
50 g maitosuklaata
1 rkl sokeria
Lisäksi:
200 g pakastekarpaloita tai -puolukoita
2 dl tomusokeria
tilkka vettä
1. Pane liivatteet kylmään veteen likoamaan.
2. Sulata kattilassa valkosuklaa, kerma ja sokerit.
3. Lisää kuumaan seokseen liivatteet ja sekoita, kunnes ne ovat liuenneet.
4. Kaada valkosuklaaseos annosvuokien pohjalle ja pane jäähtyneinä pakastimeen noin tunniksi tai kunnes pinta on hyytynyt.
5. Valmista maitosuklaakerros samaan tapaan ja jaa jäähtynyt seos annosvuokiin jo hyytyneen kerroksen päälle. Pane annokset peitettyinä viileään noin 3–4 tunniksi.
6. Ota sivuun kokonaisia karpaloita koristelua varten. Keitä loput karpalot ja sokeri kattilassa pehmeiksi. Paseeraa seos siivilän läpi ja ohenna tarvittaessa vedellä. Tarjoa seos karpaloilla koristeltujen pannacottien kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2