4 palaa (à 50 g) Brie-juustoa
Leivitys:
1/2 dl vehnäjauhoja
1 muna
1 dl korppujauhoja
Paistamiseen:
2 rkl voita
1. Leikkaa juustosta neljä samankokoista palaa.
2. Pyöritä palat vehnäjauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa.
3. Paista juustopalat voissa joka puolelta kullanruskeiksi juuri ennen tarjoilua.
4. Tarjoa juustopalat yhdessä persikkakastikkeen kanssa.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2