Koti ja keittiö 12/2010 Kuvausjärjestelyt Jutta Ylä-Mononen ja Katri Schröder Ruoka Katri Schröder Kuvat Arto Vuohelainen
5–6 keitettyä punajuurta
2 päärynää
150–200 g rucolaa
Kastike:
4 rkl oliiviöljyä
1 1/2 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
Pinnalle:
1 pussi (70 g) saksanpähkinöitä
1. Kuori ja lohko keitetyt punajuuret. Pese päärynät ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja kuivaa rucola.
2. Levitä rucola laakealle vadille. Nosta punajuuret ja päärynät päälle.
3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastiketta salaatin päälle.
4. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi paahdetut pähkinät kevyesti ja koristele niillä salaatti.
Valmistusaika: 20 min+ punajuurien keittäminen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2