Koti ja Keittiö 04/2006
(noin 14 palaa)
150 g maitosuklaata
50 g voita tai margariinia
100 g cashewpähkinää
1 dl pinjansiemeniä tai
mantelirouhetta
1 dl rusinoita
puolen appelsiinin raastettu
kuori
Päälle:
50 g talous- tai maitosuklaata
25 g voita tai margariinia
Koristeluun:
Amerikanpastilleja tai muita suklaamakeisia
1. Sulata paloiteltu suklaa ja voi miedolla lämmöllä mikrossa tai vesihauteessa.
2. Murskaa pähkinät halutessasi karkeaksi rouheeksi. Sekoita pähkinät, pinjansiemenet tai mantelirouhe, rusinat ja appelsiininkuoriraaste suklaasulaan. Sekoita seos tasaiseksi.
3. Kumoa seos suorakaiteen muotoisen vuoan pohjalle leivinpaperille. Painele seos tasaiseksi kerrokseksi ja pane viileään puoleksi tunniksi.
4. Sulata päällysteen suklaa ja rasva miedolla lämmöllä mikrossa tai vesihauteessa. Levitä seos pähkinäkerroksen päälle, koristele karkeilla ja nosta viileään kovettumaan noin tunniksi.
5. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa pikkuleipien tapaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2