4 päärynää
1 vaniljatanko
vettä
3 dl luonnonjogurttia
2 dl kuohukermaa
vaahterasiirappia tai
hunajaa
1. Kuori ja kuutioi päärynät. Kuumenna kattilassa tilkka vettä vaniljatangon kanssa ja höyrytä päärynäkuutiot liemessä pehmeiksi. Anna jäähtyä.
2. Valuta luonnonjogurtti. Jos käytät kreikkalaista luonnonjogurttia, se on kyllin paksua valuttamatta. Vaahdota kerma ja sekoita jogurtin joukkoon. Lisää päärynät.
3. Jaa vaahto laseihin ja tarjoa hunajalla tai vaahterasiirapilla pisaroituna.
Koti ja keittiö 12/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ